Toeschouwers: 8000

Na KSV Waregem - R Antwerp FC

Door het oog van Bob (25)

Na zeven weken winterstop en 'improvisatiewerk, stond de Great Old met de verplaatsing naar het tweede geklasseerde KSV Waregem dadelijk voor een aartsmoeilijke opdracht! En het werd een totale afgang!

Tijdens het eerste halfuur belette Jan Ruiter met enkele gevatte reflexen dat de sterk spelende Gaverbeekploeg op voorsprong kwam. Twee lokale doelpunten, even voor de rust, deden de bezoekers evenwel de das om. In de 38' knalde Görtz een vrijschop door de Antwerpmuur nadat enkele Antwerpspelers hun plaats verlieten na een schijnmaneuver van Desmet. Zes minuten later plaatste Mutombo bij een zoveelste Waregem-aanval het leder in de benedenhoek (2-0).

Vlak na de rust ontnam Görtz met een enige solo R Antwerp FC de laatste illusies. Negentien minuten voor het einde bracht Delesie het verdict op 4-0. R Antwerp FC, zonder de zieke Ronny Prins en met de deburterende Rudolf Wabra, toonde zich tegen een weliswaar sterke thuisploeg een al te gewillig slachtoffer (Bob Crauwels - Antwerp Clubblad-11 -31/03/1985)!

14 Rudi Smidts (in)
62'

11 Harry Cnops (uit)/
13 Guy Vanhorenbeek (in)
72'

38' Armin Görtz 1-0
44' Luvilla Mutombo 2-0
Ruststand 2-0
47' Armin Görtz 3-0
71' Kurt Delesie 4-0
90' Eindstand 4-0 90'