Toeschouwers: 6000

Na KSC Lokeren - R Antwerp FC

Door het oog van Bob (8)

Zelden hebben we zulke demonstratie van R Antwerp FC gezien zoals die van zondag op Daknam tegen het KSC Lokeren van... Dimitri Davidovic en André Heerwegh !

Op de zevende minuut bracht 'Spielmacher' Vladi Petrovic de Great-Old op voorsprong (0-1) op voorzet van Mark Van der Linden. Met aanvallend voetbal werd de thuisploeg door de rood-witten in alle lijnen overklast. De youngsters Rudi Smidts (met de scalp van Swat Van der Elst aan de gordel) en Ronny Prins lieten zich hierbij geenszins onbetuigd. In de 19e minuut werd het 0-2. Mark Van der Linden stond op hoekschop van Vladi Petrovic op de goede plaats, Hoogenboom was kansloos geslagen. Even voor de rust miste Cnops de kans op 0-3.

Het derde doelpunt kwam er acht minuten na de hervatting. Ronny Prins nam een door Hoogenboom afgeweerd bal van Vladi Petrovic succesrijk over. Met nog 35 minuten voor de boeg lag in een spel van kat en muis een monsterscore voor de Antwerpjongens voor het grijpen. Persoonlijke nummertjes en een gebrek aan concentratie bij de afwerking bespaarden KSC Lokeren van meerdere tegendoelpunten en de totale vernedering. De Antwerpaanhang glunderde op Daknam! Het concept-Haan begint zijn vruchten af te werpen (Bob Crauwels - Antwerp Clubblad-5 - 13/10/1984!

11 Harry Cnops

42' René van der Gijp (uit)/
Angelo Nijskens (in)

62'
Notice: Trying to get property of non-object in /home/rafcmuse/domains/rafcmuseum.be/public_html/wedstrijdarchief/wedstrijdfiche.php on line 559

Dimitri M’Buyu (uit)/
Didier Verheughe (in)

Vladimir Petrovic 0-1 7'
      Mark Van der Linden 0-2 19'
Ruststand 0-2
      Ronny Prins 0-3 53'
90' Eindstand 0-3 90'