10.08.1984 Plaats: Bosuilstadion

Scheidsrechter: Frans Van Den Wyngaert

Na R Antwerp FC - K Lierse SK

Round-up Oefencampagne '84 (10)

Deze wedstrijd in het kader van het Metropoolbekertoernooi kende een 'dramatisch' verloop. Na 40 minuten werden bij een 0-0-stand, ingevolge een intimidatiespelletje van Rik Van Mechelen, Vladimir Petrovic en Peter Bodak binnen de minuut door scheidsrechter Van den Wyngaert met rood bedacht. Ondanks de numerieke minderheid, kopte Marc Van der Linden op voorzet van Patrick Ipermans R Antwerp FC evenwel vóór de rust op voorsprong (1-0).

Na de herneming bleek de Great-Old met 9 tegen 11 al gauw voor een hopeloze taak te staan. Een half uur voor tijd kwam K Lierse SK op 1-2 en leek R.A.F.C. op een afstraffing af te stevenen. Toch drukten de fysiek sterke rood-witten door. Marc Van der Linden schoot in de 66e minuut vanuit een onmogelijke hoek de gelijkmaker binnen (2-2). Ondanks een verder beuken op de geel-zwarte muur, kwamen de Bosuilen niet meer tot de verdiende winning-goal.

De Lierenaars kwalificeerden zich uiteindelijk via strafschoppen voor de finale, ten nadele van de morele winnaars van het toernooi (Antwerp Clubblad-1 - 21/08/1984).

Geen elftal beschikbaar!

81' 2 Gaston Boeckstaens (uit)/
14 Harry Cnops (in)

Warning: Creating default object from empty value in /home/rafcmuse/domains/rafcmuseum.be/public_html/wedstrijdarchief/wedstrijdfiche.php on line 944
      ???
40' Peter Bodak
41' Vladimir Petrovic
44' Mark Van der Linden 1-1
      1-2 60'
66' Mark Van der Linden 2-2
90' Eindstand 2-2 90'
1 Penalty's 3

Notice: Undefined property: stdClass::$naam_web in /home/rafcmuse/domains/rafcmuseum.be/public_html/wedstrijdarchief/wedstrijdfiche.php on line 962