Royal Antwerp FC Archive Website

WEDSTRIJDFICHE

IF Naestved R. Antwerp F.C.
0 3
25.07.1981 Plaats: Rolighedsvej

Wedstrijdverslag

Na IF Naestved - R Antwerp FC

R Antwerp FC opnieuw erg produktief

Vorige week heeft R Antwerp FC een knappe 4-1 overwinning behaald tegen Cheb. Dimitri Davidovic heeft nu ook in Naestved de snelle vooruitgang bevestigd. Drie weken geleden was dit IF Naestved nog goed voor een 0-1 overwinning op de Bosuil. De tegenstander werd dit keer in eigen stadion volledig overspeeld. Al voor de rust had uitblinker Alex Czerniatynski twee keer gescoord. Leo Van der Elst legde na de pauze de eindstand vast.

R Antwerp FC speelde andermaal aanvallend zeer sterk. In het middenveld viel ondermeer ook de uitstekende prestatie op van Christian Labarbe, die voor het eerst de volle negentig minuten speelde. Trainer Davidovic en manager Louis De Vries waren erg tevreden over het werk van de laatste weken. Vooral de opportuniteit die in het begin van de oefencampagne te wensen overliet, blijkt enorm veel aan kracht gewonnen te hebben.

In de marge van de ontmoeting bevestigde de club de onderhandelingen met Borussia Mönchengladbach over Christian Kulik die in de volgende voorbereidingswedstrijden tegen FC Luzern en Vasas SC Boedapest verder wordt gevolgd (bron: onbekend - 27/07/1981).

(bron: de pers - 27/07/1981)

Statistieken

IF Naestved R. Antwerp F.C.

Elftallen

Geen elftal beschikbaar! Ratko Svilar
Gaston Boeckstaens
André Heerwegh
Raymond Jaspers
Frank Mariman
Leo Van der Elst
Gunter Van Eyck
Christian Labarbe
Patrick Ipermans
Laszlo Fazekas
Alex Czerniatynski

Wissels

0 Frank Mariman (uit)/
Danny Koekelcoren (in)
40'
 
0 Patrick Ipermans (uit)/
Harry Cnops (in)
71'
 

Begin Match
      Alex Czerniatynski
      Alex Czerniatynski
Ruststand 0-2
      Leo Van der Elst 0-3
90' Eindstand 0-3 90'
TERUG