1 0
14.07.1990 Plaats: Gemeentelijk Sportstadion

Na R Cappellen FC - R Antwerp FC

Nog veel werk voor Dimi Davidovic

KAPELLEN - In de eerste 45 minuten viel langs Antwerpzijde enkel een schot van Patrick Van Veirdeghem te noteren. De thuisploeg was gevaarlijk langs Knaepen, maar ook hij kon niet afwerken.

Na de rust bracht Patrick Van Veirdeghem de bezoekers dicht bij het eerste doelpunt. De paal stond in de weg. Ook Mario Krohm trof het houtwerk. Hij verkwanselde ook tal van enorme kansen. Erg vlotte combinaties waren er niet te zien. Nico Broeckaert moest na mistasten van Wim De Coninck nog een bal van Van de Zande van de lijn halen. Een combinatie tussen Claes en Van de Zande leverde dan wel een doelpunt op. Dat was gezien het vertoon van de thuisploeg zeker verdiend te noemen.

De vierde nationaler lag zeker niet onder en het is duidelijk dat Dimitri Davidovic nog veel werk heeft. Nico Claesen en Rudi Smidts sluiten aan bij de kern die woensdag tegen KSV Bornem speelt (S.J.M. - bron: onbekend - 16/07/1990).

11 Dimitri Mbuyu

46' Koen Peeters (uit)/
Danny Claes (in)

46' Pascal Knaepen (uit)/
Chris Delhaye (in)

57' Frank Peeters (uit)/
Kris Adriaenssen (in)

66' Marc Van Oppens (uit)/
William De Limeira (in)

74' Marcel Tanghe (uit)/
Franky Brems (in)

77' Danny Lenie (uit)/
Dave Hoppe (in)

??? (uit)/
12 Ralf Geilenkirchen (in)

11 Dimitri Mbuyu (uit)/
13 Plamen Simeonov (in)
46'

10 Mohamed Lashaf (uit)/
14 Mario Krohm (in)
46'

Ludo Geens
87' Werner Van de Zande 1-0
90' Eindstand 1-0 90'