4 1
31.01.1932 Plaats: Stade Maurice Dufrasne

Scheidsrechter: Kerschot

Na Royal Standard CL - Royal Antwerp FC

Heer Kerschot fluit den aftrap voor de elftallen en een reusachtigen opkomst. Het veld is gladdig. R Standard CL (R.S.C.L.) wint den toss met windvoordeel en leidt de eerste aanvallen. Het spel is verdeeld en gaat heen en weer. Royal Antwerp FC (R.A.F.C.) is technisch de mindere. Op de 35e minuut opent F. Ledent den scoor. Een schot van Jos Van Beeck mist van een niet het doel. R.A.F.C. bekomt twee corners. Het spel is zeer vlug. Brichaut schot over. Bollen houdt een schot van Frans Peeraer. R.A.F.C. dringt aan en op de 39e minuut zendt Sooi(ke) De Vries in. Op doelworsteling stelt Jos Van Beeck gelijk. Gillis bekomt nog een corner, doch rust is daar met 1-1.

R.A.F.C. heeft na de rust windvoordeel en leidt enkele goede aanvallen. Het spel is verdeeld. Als Louis Deceuninck een kei van F. Ledent houdt, wordt hij door Gillis aangeloopen. De scheidsrechter heeft moeite om de spelers te beteugelen. R.A.F.C. beëindigt naast, doch R.S.C.L. reageert. F. Ledent geeft aan Capelle die schoon dribbleert, Louis Deceuninck uit zijn doel lokt en nummer twee net. Het spel is bewogen. Als Charles Pincket R. Ledent foult, zet Capelle den penalty om. Frans Peeraer mist een kans. R.A.F.C. is op dreef. Dan herneemt R.S.C.L. een doelworsteling voor het doel van Bollen. R.A.F.C. bekomt twee corners tot een fout wordt gefloten. Jos Van Beeck schiet over. R.A.F.C. stelt Bollen nog op de proef. Gillis geeft aan Bichaut en deze verschalkt Pol Dua. Capelle maakt er 4-1 van. R.S.C.L. blijft baas en behaalt de zege.

(bron: GvA - historisch archief - 01/02/1932)

Jos Van Beeck

35' François Ledent 1-0
      Jos Van Beeck 1-1 39'
Jean Capelle 2-1
Jean Capelle (penalty) 3-1
Jean Capelle 4-1
90' Eindstand 4-1 90'