1 1
13.02.1927 Plaats: O. Van Kesbeeckstadion

Na RC Malines - Royal Antwerp FC

De rood-witten hebben op Racing Mechelen een mooien draw gelukt. Deze uitslag moet de talrijke vrienden der rood-witten bevredigen.

Aanvankelijk is Royal Antwerp FC baas. Nadat een schot van Ferdinand Wertz door keeper Van Tulden gered is, weert deze ook een wijd schot van .. Meiren. Op aanval langs Diddens moet Sus Van den Cloot ingrijpen, maar R.A.F.C., terug ten aanval, gelukt erin den scoor te openen door toedoen van Alfons Mertens. Men speelt 25 minuten. Weldra bekomt Racing een strafschop voor hands van Alfred Beugnier. De rust komt met gelijken 1-1 stand.

De tweede helft is verdeeld en daar de verdedigingen langs weerskanten de aanvallers den baas zijn, zal de scoor geen veranderingen ondergaan.
(bron: GvA - historisch archief - 14/02/1927)

Ruststand 1-1
90' Eindstand 1-1 90'