Daring Cl. de Brux. S.R. R. Antwerp F.C.
2 1
26.12.1926 Plaats: Stade Oscar Bossaert

Na Daring Cl. de Brux. SR - Royal Antwerp FC

Slechts met een goaltje verschil, leed Royal Antwerp FC bij Daring Cl. de Brux. S.R. de nederlaag, wat lang niet kwaad is, daar Pol De Groof, Dis Bastin en Sus Van den Cloot niet van de partij waren.

Daring Cl. de Brux. SR opent eerst het offensief, maar het antwoord laat zich niet lang wachten. Reeds aan den 6en minuut opent Willy Ulens met een onhoudbaar schot den scoor. Het hard bevroren terrein maakt het spel moeilijk. Daring Cl. de Brux. SR is thans aanvallend. Aan den 13en minuut stelt Crockaert op doelworsteling gelijk. Twee minuten later ontsnapt R. Desmedt en gaat op zijn eentje de winning-goal aanteekenen. Rood-wit geeft zich niet verloren, maar hoewel duchtig aanvallend, is het geluk niet langs hare zijde. Een weinig voor de rust verkijkt Ledoux een paar schoone kansen. Met 2-1 wordt aldus van plaats verwisseld.

Bij de herneming moet De Munter zich doen verzorgen, maar na enkele minuten kan hij zijn plaats hernemen. Inmiddels valt R.A.F.C. duchtig aan, zonder succes. De laatste minuten zijn afgeteekend in het voordeel van Daring Cl. de Brux. SR, maar de 2-1 uitslag zal niet meer veranderen.
(bron: GvA - historisch archief - 27/12/1926)

Willy Ulens 0-1 6'
13' Pierre Crockaert 1-1
15' Raymond Desmedt 2-1
Ruststand 2-1
90' Eindstand 2-1 90'