Edgard Vanden Boer - Gery Demeulemeestere

Vierde official: Jan Ameel
Toeschouwers: 7.000

Moeskroen maakt eind aan slechte reeks
Moeskroen heeft een einde gemaakt aan een bijzonder slechte reeks. Het klopte R Antwerp FC met het kleinste verschil. De partij had geen enkel belang meer voor de rangschikking, maar sprankelend en aanvallend voetbal leverde dat niet op. Beide ploegen konden nochtans een zege gebruiken. Moeskroen had vijf keer na mekaar verloren, R Antwerp FC had al zeven keer niet meer gewonnen.
Het enige lichtpunt was de knappe goal van Christophe Gregoire. Hij rondde één van de weinige vloeiende acties van dichtbij af. Ook na de rust was het niveau bedroevend en het bleef 1-0.
(bron: Vrt -tt - 13/04/2003)

Minuut per minuut
00' Vooraf: Moeskroen mist de geschorste Dugardein en treedt aan met een jonge ploeg. Bezoeker R Antwerp FC mist het centrale duo Harald Pinxten-Alex Yi en ziet Stefan Leleu terugkeren uit schorsing. Aftrap om 15u., scheidsrechter is Petitjean.
09' Claeys schiet het eerste kansje over.
22' Weinig te beleven in Moeskroen. Veel middenveldspel, slordig spel.
34' Een hoekschop van William Verbeeck belandt voor de voeten van Stefan Leleu. Gregoire keert de kopbal van de Antwerpverdediger van de lijn.
36' Besengez krijgt geel na een fout op Goots.
42' G O A L: Zewlakow met een mooie steekbal tussen twee verdedigers. Grégoire gaat met de bal aan de haal en schiet zuiver binnen.
45' Rust: slechts één hoogtepunt in de eerste helft, een mooie goal van Gregoire enkele minuten voor halfweg. Voor de rest veel middenveldspel en weinig doelgevaar. Een typische eindeseizoensmatch.
46' Drie nieuwe namen bij de rust. Gaan zij meer spektakel brengen? Efoulu en Charlet komen in de plaats van Bakadal en Coulibaly. Bij de bezoekers vervangt Gomez Verbeeck.
47' Goeie voorzet vanop de linkerflank van Gregoire. Sanchez komt goed ingelopen, maar komt niet tot scoren.
58 Geel voor Bernt Evens vanwege een te late tackle op De Vleeschauwer.
70' Het is wachten op kansen... en op het verlossende laatste fluitsignaal.
90' Einde.

19 Patrick Goots

46' Claude Bakadal (uit)/
Alo'o Efoulou (in)

46' Tidiany Coulibaly (uit)/
Jean Philippe Charlet (in)

79' Francisco Sanchez D'avolio (uit)/
Mathieu Dejonckheere (in)

6 William Verbeeck (uit)/
15 Arthur Gomez (in)
46'

10 Noureddine Ziyati (uit)/
11 Omar Mussa (in)
56'

36' Olivier Besengez
42' Christophe Gregoire 1-0
Ruststand 1-0
      Bernt Evens 58'
60' Pascal Renier
      Arthur Gomez 86'
90' Eindstand 1-0 90'