23.07.2002 Plaats: Sportpark De Poel (Angeren)

Scheidsrechter: Dick Z.G. Jol

R. Meenhuis - G.W.A. Takacs
Toeschouwers: 850

Great Old komt huiswaarts met felbevochten gelijkspel

ANGEREN - Trainer Henk Houwaart moest vandaag de verdediging reorganiseren wegens de ziekte van vaste waarde Harald Pinxten. Hij deed dit door Edwin Ouon in het hart van de verdediging te posteren en de rechtsbackplaats toe te vertrouwen aan Geoffrey Peytier. Ook nu weer overtuigde Edwin met een sterke prestatie zodat men stillaan mag stellen dat hij een goede aanwinst zal zijn voor R Antwerp FC.

Al gauw werd het duidelijk dat Vitesse Arnhem niet aan de wedstrijd begon om er een gezapige oefenpot van te maken. Tijdens een fel beginoffensief leverde dit voor de geel-zwarten al direct een doelpunt op. In de vierde minuut maakte de 20-jarige klasbak Theo Janssen er 1-0 van. R Antwerp FC kon pas in de vijftiende minuut voor de eerste maal echt onder de Nederlandse druk uitkomen met een mooi schot op van Ibrahima Yattara na een knappe één-twee tussen Zoran Campara en Arek Kubik, deze laatste in de rol van spelverdeler.

De druk van de Nederlanders bleef de hele eerste helft aanhouden, maar tussendoor kon R Antwerp FC toch enkele malen dreigen via Arek Kubik en Anders Nielsen. Aan de rust werd een niet erg overtuigende Geoffry Peytier vervangen door Karel D'Haene, zodat rood-wit toch wat meer vat kreeg op het middenveld. Het bleef weliswaar moeilijk voetballen tegen een sterke tegenstander, al kon Patje Goots in de 71ste minuut 1-1 wel gelijkstellen. Nadien kwam de Great Old nog tweemaal goed weg toen Martel op de dwarsbalk besloot en kort voor tijd Knol nog eens de rechterdoelpaal trof.

(bron: De ANTWERPSUPPORTER Online - 23/07/2002)

19 Patrick Goots

46' 15 Levchenko (uit)/
20 Nicky Hofs (in)

46' 4 Ruud Knol (uit)/
16 Jhon Van Beukering (in)

2 Geoffry Peytier (uit)/
24 Karel D'Haene (in)
46'

10 Arek Kubik (uit)/
11 Omar Mussa (in)
58'

14 Tony Sergeant (uit)/
17 Tom Vanruysseveldt (in)
85'

9 Anders Nielsen (uit)/
16 Gunter Ribus (in)
85'

6' Theo Janssen 1-0
Ruststand 1-0
      Patrick Goots 1-1 72'
      Bernt Evens 85'
90' Eindstand 1-1 90'