Scheidsrechter: August De Mol

Gerard Verbrugghe - Roger Van Walleghem
Toeschouwers: 4.000

Ontgoochelend gelijkspel
De eerste thuiswedstrijd van het tweede seizoen in tweede klasse. Nog steeds had onze ploeg de reputatie van een eersteklasser, maar daar was op het veld niet veel van te merken. Fränkel draaide vijf kansen de nek om. De eerste nadat Kuterna hem bediende via vrijschop, het schot was te zwak. De hoekschop die daarop volgende bracht ook al geen succes. We waren amper twaalf minuten ver. In de 24e minuut valt dan toch een doelpunt. Verdingh maakte een solo nummertje waardoor Van de Velde de 1-0 kon binnen duwen. Na de rust kwam Verviers meer in het spel en het onvermijdelijke gebeurde. Wauters miste een voorzet van Burgers en de goed gevolgde Leroux maakte er 1-1 van. Het werd een ontgoochelende wedstrijd voor RAFC dat tegen een potig Verviers het verschil niet kon maken. Na de wedstrijd maakte de spelers nog een rondedans omdat ze op de Bosuil een punt hadden weggesleept. 4000 toeschouwers slechts wat ook al niet echt denderend was.
(Harry Cuypers - bron: eigen verslaggeving - 20/11/2017)

Burgers (in)
46'

25' Theo Van de Velde 1-0
Ruststand 1-0
      Richard Leroux 1-1 62'
90' Eindstand 1-1 90'