Peter Hermans - Piero Camassa

Vierde official: Eric Cobbaert
Toeschouwers: 18.000

Jeugdig Club zonder problemen
Met snel en gretig voetbal en met ook heel wat jonge jongens in de basis, greep Club Brugge KV het bezoekende R Antwerp FC meteen bij de keel. Eens van de schok bekomen, stonden de bezoekers al 3-0 in het krijt. R.A.F.C. was niet bij machte nog iets terug te doen, ook al scoorde Tony Sergeant vlak na rusten de aansluitingstreffer. Enkele minuten later zette Simic immers een penalty om. Alle spanning verdween meteen uit de partij.
(bron: sport24 - 03/02/2002)

Minuut per minuut
00' Vooraf: Lesjnak en De Brul zijn geblesseerd bij Club Brugge dat R Antwerp FC op bezoek krijgt. Bij de bezoekers is Stefan Leleu geschorst, Giovanni Dekeyzer, Alex Klak, Kurt Mertens en Gunter Ribus blijven onbeschikbaar wegens blessures.
04' Birger van de Ven zorgt voor de eerste kans in de wedstrijd. Club is in overdrive gestart.
06' Een kopbal van Verheyen zorgt voor het tweede gevaar.
08' Simic mag op doelman Yves Feys afgaan, maar kan niet scoren.
10' Prima start van Club Brugge, met een heel strak tempo, dat al resulteerde in drie aardige kansen.
14' G O A L: Lange trapt hard op doel, Yves Feys moet lossen. Gert Verheyen kan beheerst binnentrappen.
18' De Cock lost een knalhard schot. Yves Feys haalt de bal weg van net onder de lat.
20' Club Brugge speelt heel gretig, R Antwerp FC presteert voorlopig ondermaats.
30' G O A L: een tweede doelpunt kon niet uitblijven: Englebert drijft op tot 2-0. Club lijkt al gewonnen spel te hebben.
40' G O A L: Van der Heyden zet voor, Verheyen kopt zijn tweede van de middag binnen. Is er een afstraffing in de maak voor R Antwerp FC?
45' Rust: Club startte gretig en gedreven. R Antwerp FC kon daar niets tegen inbrengen. Kansen bij de vleet voor de thuisploeg en mocht Brugge aan 100% hebben afgewerkt, had de score al veel hoger kunnen zijn.
50' G O A L: het komt uit de lucht gevallen, maar het tegendoelpunt is wel een feit. Patje Goots trapt de hoekschop. Tony Sergeant kopt de 3-1 binnen.
55' G O A L: Jurgen De Neys begaat handspel en R Antwerp FC loopt tegen een penalty aan. Simic trapt hard in het midden van het doel binnen.
65' Lange krijgt een prima kopkans, maar Yves Feys staat goed opgesteld.
70' Weinig te melden vanuit het Jan Breydelstadion. Brugge controleert de wedstrijd makkelijk.
90' De match is afgelopen. Club houdt de drie punten thuis.

19 Patrick Goots

75' 19 Rune Lange (uit)/
18 Andres Mendoza (in)

76' 22 Birger Van de Ven (uit)/
25 Ebou Sillah (in)

82' 9 Josip Simic (uit)/
11 Sandy Martens (in)

13 Ibrahima Yattara (uit)/
11 Omar Mussa (in)
41'

2 Young Rok Shin (uit)/
9 Alan Tate (in)
46'

11 Omar Mussa (uit)/
6 William Verbeeck (in)
52'

14' Gert Verheyen 1-0
30' Gaetan Englebert 2-0
40' Gert Verheyen 3-0
Ruststand 3-0
      Omar Mussa 49'
      Tony Sergeant 3-1 50'
55' Josip Simic 4-1
90' Eindstand 4-1 90'