1 3
09.01.2002 Plaats: Goffertstadion

Scheidsrechter: Braamhaar

R Antwerp FC wint in de Goffert
NEC begon niet echt sterk aan de wedstrijd waardoor R Antwerp FC vrij snel op voorsprong kon komen. Het aanvalsduo Patje Goots - Ibrahima Yattara was hiervoor verantwoordelijk. Als eerste scoorde Patje Goots. Het tweede doelpunt kwam ook van de Antwerpse prijsschutter. Na een overtreding van Jeffrey Leiwakabessy legde scheidsrechter Braamhaar de bal op de stip. Het derde doelpunt kwam van Neil Wood.

De tweede helft begon NEC met een compleet ander team. Alleen Adilson Ben David dos Santos speelde de hele wedstrijd. Al vrij snel na de pauze kwam NEC terug tot 1-3 met een mooi doelpunt van René van Rijswijk in de linkerkruising. Ook R Antwerp FC paste een groot aantal wissels toe. NEC kon zodoende meer druk zetten, maar dat resulteerde niet in meer doelpunten. Er was wel nog een gele kaart voor Erik Wegh.
(bron: NEC officiële website - 10/01/2002)

19 Patrick Goots

46' Dennis Gentenaar (uit)/
Albert van der Sleen (in)

46' Dennis de Nooijer (uit)/
Zico Tumba (in)

46' Marcel Koning (uit)/
Patrick Ax (in)

46' Bart Latuheru (uit)/
René van Rijswijk (in)

46' Marc Peters (uit)/
Jarda Simr (in)

46' Jeffrey Leiwakabessy (uit)/
Luuk Maes (in)

46' Danny Hesp (uit)/
Erik Wegh (in)

46' Peter Wisgerhof (uit)/
Rob Wielaert (in)

46' Mike Owusu (uit)/
Resit Schuurman (in)

46' Frank Demouge (uit)/
Stefan Jansen (in)

1 Yves Feys (uit)/
21 Oldrich Parizek (in)
46'

9 Alan Tate (uit)/
20 Jurgen De Neys (in)
60'

4 Bernt Evens (uit)/
22 Sandro de Souza Yokota (in)
60'

24 Karel D'Haene (uit)/
2 Young Rok Shin (in)
60'

16 Tom Peeters (uit)/
8 Giovanni Dekeyser (in)
60'

14 Tony Sergeant (uit)/
6 William Verbeeck (in)
60'

13 Ibrahima Yattara (uit)/
10 Noureddine Ziyati (in)
60'

19 Patrick Goots (uit)/
17 Kurt Mertens (in)
60'

Erik Wegh
      Patrick Goots 0-1 9'
      Patrick Goots 0-2 39'
      Neil Wood (penalty) 0-3
Ruststand 0-3
49' René van Rijswijk 1-3
90' Eindstand 1-3 90'