07.09.1992 Plaats: Bosuilstadion
Toeschouwers: 1.000

Na R Antwerp FC - NAC Breda

Evenwicht tegen NAC Breda

DEURNE — R Antwerp FC speelde gisterenavond 1-1 gelijk tegen NAC Breda. Voor de pauze was R.A.F.C. ruimschoots de baas, verder dan een resem kansjes voor H.-P. Lehnhoff
kwam het niet. Dragan Jakovljevic zette kort na de rust een strafschop om, nadat doelman Karelse de doorgebroken Cisse Severeyns tegen de mat trok. Van Hooijdonk maakte kort na het uur gelijk (bron: onbekend - 8/09/1992)

Round-up Oefencampagne 1992 (13)

Tegen NAC Breda met sterkhouders Ton Lokhoff en Van Hooydonk, heeft een nonchalant en weinig gemotiveerd R Antwerp FC. er een gezapige oefenpot van gemaakt. Roodwit in zijn sterkste opstelling, kreeg in de eerste helft kansen bij de vleet om het verschil te maken. Dragan Jakovljevic, Hans-Peter Lehnhoff en Alex Czerniatynski faalden echter in de afwerking.

Na de rust vielen er heel wat wissels te noteren. In de 58' kwam R Antwerp FC dan toch op voorsprong. Doelman Karelse misgreep zich aan de doorgebroken Cisse Severeyns. Dragan Jakovljevic zette vervolgens de terecht toegestane strafschop om (1-0). Tien minuten later kwamen de Nederlanders verdiend langszij via een secuur getrapte vrijschop van Van Hooydonck. De bal ging met een gelukje via de onderkant van de dwarslat in doel (1-1). In de 77' trof Schaap nog een keertje de deklat. Dragan Jakovljevic besloot de laatste Antwerpkans naast het Nederlandse doel (81'). (Antwerp Clubblad - 19/09/1992).
(bron: De pers + Antwerp Clubblad (3) - 08/09/1992)

11 Olaf Schaap

31' 6 Willy Vincent (uit)/
15 Noureddine Moukrim (in)

46' 11 Alex Czerniatynski (uit)/
16 Cisse Severeyns (in)

46' 10 Hans-Peter Lehnhoff (uit)/
17 Zsolt Muzsnay (in)

46' 1 Ratko Svilar (uit)/
19 Wim De Coninck (in)

46' 4 Rudi Smidts (uit)/
14 Geert Emmerechts (in)

46' 2 Wim Kiekens (uit)/
12 Rudi Taeymans (in)

9 Pierre Van Hooydonck (uit)/
13 Ruud Brood (in)
81'

Ruststand 0-0
59' Dragan Jakovljevic (penalty) 1-0
      Van Hooydonck 1-1 68'
90' Eindstand 1-1 90'