1 3
14.07.1993 Plaats: Louis Lucasstadion

Na RFC Cappellen - R Antwerp FC

Oefenen in Kapellen

R Cappellen FC speelde een voortreffelijke eerste helft en stelde zich enkele malen zeer gevaarlijk aan via de bedrijvige Sterckx. Op één van deze acties werd Antwerpdoelman Ratko Svilar gekwetst en vervangen door Yves Van Der Straeten. Via Adrienssens kwam de thuisploeg verdiend op voorsprong, maar het antwoord bleef niet lang uit. Binnen de minuut scoorde Didier Segers de gelijkmaker.

Na de rust behield rood-geel slechts vier basisspelers. Dit bleek te weinig om een vlotter Antwerpteam, dat vanaf de spelhervatting de teugels strak in handen nam, weerstand te bieden (GvA - 14/07/1993).

9 Cisse Severeyns

46' Brems (uit)/
Berrada (in)

46' Van den Wijngaert (uit)/
Janssens (in)

46'
Notice: Trying to get property of non-object in /home/rafcmuse/domains/rafcmuseum.be/public_html/wedstrijdarchief/wedstrijdfiche.php on line 559

Aboraa (uit)/
Franken (in)

46' Mertens (uit)/
Andries (in)

46' Van Zwieten (uit)/