Royal Antwerp FC Archive Website

WEDSTRIJDFICHE

K. Wuustwezel F.C. R. Antwerp F.C.
0 1
07.07.2004 Plaats: Stadion Achter D'Hoven / Wuustwezel
Toeschouwers: 600

Wedstrijdverslag

Vuurkracht brandt op laag pitje
Eigen bericht - Ondanks de dreigende regenwolken waren er naar schatting toch een kleine zeshonderd sups om de eerste roodwitte daden van Dejan Mitrovic te komen bekijken. Coach Jerko Tipuric was daar wegens ziekte helaas niet bij. De thuisspelers leken helemaal niet bereid de nieuweling zo maar te laten begaan. Er werd gebikkeld voor elke bal. Er was bijna geen doorkomen aan. Het duurde dan ook ruim een kwartier eer het roodwitte kanon voor het eerst in stelling kwam.

GabriŽl Persa bereidde de actie voor, de goal zo goed als leeg, maar Dejan Mitrovic knalde met links voorlangs. Schoten van Mamam Souleymane (in corner) en Dejan Mitrovic (afgeblokt) kenden evenmin succes. De geelblauwen werden o.l.v. het centrale duo Bernt Evens-Harald Pinxten aan de andere kant deskundig in de buitenspelval gevangen. Even over het half uur bracht een collectieve aanval Di Gregorio met de bal op de achterlijn, GabriŽl Persa werd gesolliciteerd voor het gemakkelijkste doelpunt uit zijn prille AntwerpcarriŤre. Het stond 0-1. Dat was meteen ook de ruststand. De bezoekers kregen ondanks een mooie poging net over van Alexandre Di Gregorio en een ook al te hooggerichte uithaal met links van GabriŽl Persa, de bordjes niet meer in beweging.

Na de pauze mocht Moumou Cissť op de stek van de weer prima Edwin Ouon zijn interlandconditie komen demonstreren. En het moet gezegd de nadruk van de aanvallende roodwitte bewegingen kwam nu in hoofdzaak op de rechterflank te liggen. De eerste kans van die tweede periode werd nochtans door Giovanni Fedorow vanop links voorgegooid. Mamam Souleymane knalde op de kruising. Di Gregorio vond op het uur de paal op zijn weg en de rebound van GabriŽl Persa werd door een geelblauw been afgeblokt. Ook een reuzekans voor Wuustwezel. Timmy Peeters (10) glipte door de buitenspelval. Voorbij de brede borst van Angel Pindado geraakte hij niet! Er vielen nog een paar kansjes voor roodwitte voeten, maar ex-Bosuil Filip Verdickt & co. lieten zich niet meer verrassen. 't Was misschien (zeker qua score) niet zo'n overtuigende prestatie, maar de ingebakken verre bal naar voren is met de komst van Tipuric gelukkig al helemaal verdwenen.
(PeWe - bron: De ANTWERPSUPPORTER Online - 07/07/2004)

Statistieken

K. Wuustwezel F.C. R. Antwerp F.C.

Elftallen

20 Dave Serbruyns
2 Filip Verdickt
3 Wouter Debruyn
4 Bob Pluym
5 Mike Mossel
6 Tom Kermans
7 Jef Van Aken
8 Erwin Vandooren
10 Timmy Peerters
11 Fony Vissers
14 Kevin Heylen
21 Angel Javier Hernandez Pindado
6 Edwin Ouon
5 Harald Pinxten
3 Bernt Evens
7 Jens Govaerts
13 Souleymane Mamam
12 Gideon Imagbudu
10 Giovanni Fedorow
11 Alexandre Di Gregorio
14 Dejan Mitrovic
12 GabriŽl Persa

Wissels

46' 20 Dave Serbruyns (uit)/
Raats (in)
 
46' 3 Wouter Debruyn (uit)/
De Wolf (in)
 
46' 4 Bob Pluym (uit)/
T. Heylen (in)
 
46' 11 Fony Vissers (uit)/
Cyrillo (in)
 
46' 14 Kevin Heylen (uit)/
Belhadji (in)
 
6 Edwin Ouon (uit)/
18 Moumou Cisse (in)
46'
 
14 Dejan Mitrovic (uit)/
8 Gabor Bukran (in)
57'
 
13 Souleymane Mamam (uit)/
17 Alan Grozdanic (in)
68'
 

Begin Match
      GabriŽl Persa 0-1 31'
Ruststand 0-1
90' Eindstand 0-1 90'
TERUG