Peter Hermans - Guido Nuyens

Vierde official: Jean-François Henri
Toeschouwers: 7.500

Great Old vergeet de wedstrijd te beslissen en krijgt deksel op de neus
DEURNE - R Standard CL heeft de zege op de Bosuil niet cadeau gekregen. R Antwerp FC speelde een knappe eerste helft en kreeg de kansen om de wedstrijd op dat moment al te beslissen. William Verbeeck scoorde op het halfuur. Da Silva liet op slag van rusten een unieke mogelijkheid liggen om de score te verdubbelen.

Na de pauze kwamen de Luikenaars gretiger voor de dag en drongen ze de Great Old terug op de eigen helft. Aanvankelijk leverde dat niet meer op dan wat hoekschoppen. Op één van die hoekschoppen scoorde Goossens echter de gelijkmaker. Luttele minuten later besliste diezelfde Goossens met een schitterend schot de wedstrijd. R Antwerp FC zette in het slotkwartier nog alles op alles, maar tevergeefs.
(bron: sportnet - 29/10/2000)

Minuut per minuut
17' Patje Goots profiteert van balverlies van Prosinecki, maar hij ziet zijn schot gepakt door Runje.
26' Aarst schiet op de lat.
32' G O A L: William Verbeeck klopt Runje met een knap gestrekt schot: 1-0.
34' Oldrich Parizek pakt een vrijschop van Folha.
45' Sandro Da Silva verschijnt alleen voor Runje, maar besluit op de doelman.
47' Van Buyten knalt een vrijschop op de lat.
54' Oldrich Parizek houdt Goossens met de voet van de gelijkmaker.
63' Oldrich Parizek brengt schitterend redding op een schot van Goossens.
64' G O A L: Goossens scoort na hoekschop de gelijkmaker: 1-1.
69' G O A L: een fantastische knal van Goossens brengt Standard op voorsprong: 1-2.
82' Ibrahima Yattara bereikt Patje Goots. Hij besluit echter over het doel van Runje.

9 Michael Goossens

72' 8 Marc Van Britsom (uit)/
13 Ibrahima Yattara (in)

79' 10 Noureddine Ziyati (uit)/
15 Bimbo Fatokun (in)

10 Antonio Folha (uit)/
8 Conceica Da Silva (in)
77'

20 Ole-Martin Aarst (uit)/
3 Jonathan Walasiak (in)
90'

Noureddine Ziyati
      David Brocken
      Harold Meyssen
32' William Verbeeck 1-0
Ruststand 1-0
      Michael Goossens 1-1 64'
      Michael Goossens 1-2 68'
90' Eindstand 1-2 90'