Fabrice Evrard - Thierry Massart
Toeschouwers: 2.650

Na KVK Tienen - R Antwerp FC

Patje Goots scoort vier keer en eindigt op 32 treffers

TIENEN - Kampioen R Antwerp FC werd voor de wedstrijd door KVK Tienen gehuldigd. De roodwitten namen de beste start en Patje Goots lukte op lateraal aangeven van Sandro Da Silva met een ware kanonbal in de winkelhaak het openingsdoelpunt. Geleidelijk kwam KVK Tienen meer in de wedstrijd, maar het kon tegen de sterke Antwerpverdediging geen kansen afdwingen. Patje Goots en Darko Pivaljevic lagen aan de overzijde steeds op de loer en waren heel wat gevaarlijker. In de 37e minuut werd de doorgebroken Patje Goots foutief gestuit. 'Boem Boem' Patje trapte de strafschop zelf onhoudbaar binnen.

Na de rust werd N'Goran al vlug uitgesloten. R.A.F.C. domineerde rustig combinerend de wedstrijd. Even na het uur lukte Patje Goots met de linker nummer drie, een knal in de verste hoek. KVK Tienen bleef zich met tien goed verdedigen. De Glas lukte na een carambole de 1-3, maar R.A.F.C. bleef met uitblinker Luke Chadwick de wedstrijd beheersen. Een kwartier voor tijd besloot Patje Goots na een terugleggertje gemakkelijk voor de vierde keer raak: zijn 32e van het seizoen. Het tempo verdween uit de match maar met enkele ritmeversnellingen bleef de kampioen gevaarlijk.

Patje Goots presenteerde aan de ingekomen Bimbo Fatoktun de 1-5. De Great Old nam met een oververdiende overwinning en als een waardig en talentrijk kampioen afscheid van tweede klasse (G.C. - GvA - 8/05/2000).

Darko Pivaljevic

46' Marco Van Eynde (uit)/
Frederic Daniels (in)

64' Dimitri Leconte (uit)/
Pascal Leemans (in)

77' Hans Goethuys (uit)/
Bjorn Ruysen (in)

0 Darko Pivaljevic (uit)/
William Verbeeck (in)
46'

0 Sandro da Silva (uit)/
Bimbo Fatokun (in)
60'

0 Geert Emmerechts (uit)/
Laszlo Nagy (in)
77'

Patrick Goots 0-1 4'
      Patrick Goots (penalty) 0-2 37'
Ruststand 0-2
47' Geoffroy N' Goran Kouassi
      Patrick Goots 0-3 63'
65' Harold De Glas 1-3
      Patrick Goots 1-4 76'
      Bimbo Fatokun 1-5 86'
90' Eindstand 1-5 90'