1 1
06.01.2004 Plaats: Stadion Kasteellei Wijnegem
Toeschouwers: 550

R Antwerp FC gelijk tegen Nieuwkerken
WIJNEGEM - R Antwerp FC kon in de eerste oefenmatch onder zijn nieuwe trainer Marc Grosjean niet overtuigen. Tegen derdeklasser Nieuwkerken werd slechts met moeite gelijkgespeeld dankzij een late gelijkmaker van Patrick Goots (einduitslag 1-1).
Nieuwkerken was in de eerste helft verdiend op voorsprong geklommen door een kopbaldoelpunt van Jacobs. Bij die fase ging de Tsjechische doelman Kovac, die op de Bosuil is voor een test, niet helemaal vrijuit. Ook toen Nieuwkerken na rust verscheidene invallers liet opdraven, kon R Antwerp FC zijn wil niet opdringen en bleef het spel rommelig. Nieuwkerken kreeg twee kansen om verder uit te lopen, maar het was Patje Goots die de Great Old met een lage schuiver alsnog een gelijkspel bezorgde.

Jacobs

46' 5 Harald Pinxten (uit)/
8 Arek Kubik (in)

46' 18 Zoran Campara (uit)/
Lieven Bosmans (in)

Jacobs 0-1 38'
Ruststand 0-1
79' Patrick Goots 1-1
90' Eindstand 1-1 90'