Scheidsrechter: J.J.H. Jansen

J.P.M. van Boekel - P.B.M.de Wit

Na Roda JC - R Antwerp FC

Kerkrade was goeie oefening voor iedereen

Deurne - Het vrije weekend is voor R Antwerp FC goed van pas gekomen om te experimenteren met een aantal spelers die tot nu toe wat op het achterplan verzeild waren, maar die in de toekomst zeker nog hun plaats kunnen hebben in het eerste elftal van rood-wit. Zo speelde de ploeg op het veld van Roda JC een uitstekende wedstrijd met Dimi Mbuyu in de spits naast Nico Claesen. R.A.F.C. won de wedstrijd met 1-4.

Hans-Peter Lehnhoff opende met een mooi doelpunt de score. Nog voor de rust scoorde Rudi Smidts nummer twee. Dimi Mbuyu zorgde voor nog een goal. Ronny Van Geneugden was kort voor het einde de laatste Bosuilschutter. Blijkbaar blijft de Great Old toch steeds vlot scoren, een tendens die zich in de derby heeft ingezet.

Tegen Roda, toch ook een ploeg die Uefa-cup speelde, traden overigens Johan Creemers en Wim Kiekens aan. Ook Patrick Schrooten was er opnieuw van begin tot einde bij. Ludo Geens mocht rusten, Mohamed Lashaf kwam in de tweede helft H.-P. Lehnhoff vervangen. Plamen Simeonov en Mario Krohm vervingen in de tweede helft Nico Broeckaert en Nico Claesen. Alles bij elkaar dus een geslaagde repetitie (S.M.M. - bron: onbekend - 15/10/1990).

16 Mohamed Lashaf (in)
46'

3 Nico Broeckaert (uit)/
15 Plamen Simeonov (in)
46'

10 Nico Claesen (uit)/
14 Mario Krohm (in)
46'

Hans-Peter Lehnhoff 0-1 22'
      Rudi Smidts 0-2 28'
Ruststand 0-2
      Dimitri Mbuyu 0-3 59'
      Ronny Van Geneugden 0-4 80'
89' Alfons Groenendijk 1-4
90' Eindstand 1-4 90'