Scheidsrechter: Erik Hannes
Toeschouwers: 1.250

Na R Antwerp FC - Man.Utd II

R.A.F.C. en Man.Utd spelen gelijk en verzorgen een mooie wedstrijd

DEURNE - Regi Van Acker gaf tegen de jonge beloften van Manchester United al zijn fitte kernspelers speelgelegenheid. Zoran Campara trad na een schorsing van vier weken wederop. Binnen de minuut stonden de bezoekers op voorsprong. Greening bereikte na een knappe combinatie Wilson die simpel binnentikte.

Op het halfuur profiteerde Darko Pivaljevic van een flater van de Uniteddoelman om de bordjes in evenwicht te brengen. Ganiyu Owolabi, pas terug van een test in Turkije, knalde in een leuke tweede helft R Antwerp FC vanop twintig meter schitterend op voorsprong. Greening scoorde vlak daarop de gelijkmaker. De Great Old miste nog enkele goede kansen om de winst te pakken (J.V.C. - GvA - 01/09/1999).

Michael Twiss

46' Dragan Siljanoski (uit)/
Barry Budts (in)

46' Geert Emmerechts (uit)/
Laszlo Nagy (in)

46' Stefan Leleu (uit)/
Johan Mucher (in)

46' William Verbeeck (uit)/
Gunter Ribus (in)

46' Marc Van Britsom (uit)/
Abdul Saleem Senanu (in)

58' Darko Pivaljevic (uit)/
Bimbo Fatokun (in)

58' Patrick Goots (uit)/
Ganiyu Owolabi (in)

John O´Shea (uit)/
Mark Rose (in)
46'

Michael Twiss (uit)/
Simon Ford (in)
46'

Michael Stewart (uit)/
Richard Wellens (in)
61'

Quinton Fortune (uit)/
Tim Howard (in)
76'

Lee Roche
      Mark Wilson 0-1 1'
29' Darko Pivaljevic 1-1
Ruststand 1-1
67' Ganiyu Owolabi 2-1
      Jonathan Greening 2-2 69'
90' Eindstand 2-2 90'