14.07.1999 Plaats: Gemeentelijk Sportstadion Achter d'Hoven
Toeschouwers: 200

Na K Wuustwezel FC - R Antwerp FC

Vlotte zege voor Great Old

WUUSTWEZEL - De thuisploeg bood niet langer dan een kwartier goed weerwerk. Wuustwezeldoelman Simons hield met een reflex op een poging van Gunter Ribus de nul op het bord. Net voorbij liet kwartier trok William Verbeeck op de solotoer en bood Bimbo Fatokun de openingstreffer aan. Binnen vijf minuten zorgden Ganiyu Owolabi en William Verbeeck zelf voor ruime 0-3 cijfers. Ganiyu Owolabi nam nog voor rust een tweede treffer voor zijn rekening.

In de tweede periode mocht de Wuustwezelse doelman zich enkele keren in de kijker werken. Hij pareerde onder meer een strafschop van Sandro Da Silva. Hij kon niet verhinderen dat de ingevallen Jurgen De Neys en Zoran Campara de voorsprong aandikten (W.P. - GvA - 15/07/1999).

Aleksander Klak (in)
46'

0 William Verbeeck (uit)/
Stefan Leleu (in)
46'

0 Ganiyu Owolabi (uit)/
Jurgen De Neys (in)
46'

0 Jonas De Roeck (uit)/
Zoran Campara (in)
46'

Zoran Campara 0-7 86'
90' Eindstand 0-7 90'