11.12.1984 Plaats: Bosuilstadion

Scheidsrechter: De Pauw

Na R Antwerp FC - KFC Wuustwezel

Round-up Oefenwedstrtijden winter '84 (1)

Het onuitgegeven elftal van de Great Old, zonder Gaston Boeckstaens, Danny Koekelcoren, Patrick Ipermans, Vladi Petrovic en Harry Cnops en met de Duitser Rudolf Wabra als testspeler, heeft tijdens de slotminuten nog een gelijkspel tegen K Wuustwezel FC moeten toestaan.

Vijf minuten voor tijd wees het electronische scorebord nog een 2-0-stand aan na doelpunten van Marc Van der Linden tijdens de eerste helft en Norbert Beuls na de rust. Gebrek aan concentratie in de verdediging, liet de jongens van Barry Hulshof toe nog tweemaal tegen te scoren (2-2).

De Duitser Rudolf Wabra viel zeker niet uit de toon en wordt voor de volgende oefenwedstrijd tegen K Boom FC opnieuw uitgenodigd (B.C. - Antwerp Clubblad-9 - 3/02/1985).

9 Verbruggen

46' 10 Mark Van der Linden (uit)/
15 Alex Verniers (in)

28' Mark Van der Linden 1-0
Ruststand 1-0
67' Norbert Beuls 2-0
      ??? 2-1 86'
      ??? 2-2 89'
90' Eindstand 2-2 90'