Royal Antwerp FC Archive Website

WEDSTRIJDFICHE

R.A.A. Louviéroise R. Antwerp F.C.
1 0
07.09.1977

Scheidsrechter: Jaak Van Melkebeke

Lijnrechters:
Paul Devillers - Julien Caluwe
Toeschouwers: 8500

Wedstrijdverslag

Na R.A.A. Louviéroise - R Antwerp FC

Antwerp Clubblad noteerde (4)

R Antwerp FC ging in La Louvière vrij goed van start. Het eerste halfuur verliep evenwichtig met enkele kansen aan beide zijden. De twee doelmannen kregen kans hun talent te tonen. Na 25 minuur was Theo Custers kansloos tegen de goedkope strafschop van Teugels. Hierdoor waren de rood-witten zichtbaar aangeslagen. Vlak voor en na de rust moesten ze bovendien nog moeilijke momenten doorstaan.

Xavier Caers gaf met een gevaarlijke uitbraak te verstaan dat R Antwerp FC zich niet gewonnen gaf. Het zware werk dat de ploeg verrichtte, bracht echter niet het verhoopte resultaat, mede door de goede prestatie van Cambier, de doelman van onze gastheren.

Het harde werk ging af en toe ook gepaard met ruw spel zodat Eddy Snelders, Jan Van der Veen en Xavier Caers er een gele kaart aan overhielden. Er is in de mijnstreek dus wel stevig genoeg gevochten om een eerste puntje buitenshuis te behalen, maar jammer genoeg was het niet R.A.F.C., maar de thuisclub die met de hakken over de sloot geraakte (bron: Antwerp Clubblad-4 - 5/10/1977).

(bron: Antwerp Clubblad - 05/10/1977)

Statistieken

R.A.A. Louviéroise R. Antwerp F.C.

Elftallen

Geen elftal beschikbaar! Theo Custers
Jim De Schryver
Marc Steyaert
Bob Geens
Frank Mariman
Jan van der Veen
Michel Poels
Eddy Snelders
Xavier Caers
Stanislav Karasi
Ulrich Thychosen

Wissels

0 Michel Poels (uit)/
Willy Geurts (in)
 

Begin Match
???      
90' Eindstand 1-0 90'
TERUG