Scheidsrechter: Jaak Van Melkebeke

Jean-François Crucke - Chouffart
Toeschouwers: 6200

Derde opeenvolgende keer gelijk
Voor de derde opeenvolgende maal had R Antwerp FC een groot aandeel in een spannende wedstrijd die opnieuw op 2-2 eindigde.
R Antwerp FC stak sterk van wal. Toen doelman De Zutter in de 4e minuut een schot van Ulrich Thychosen loste was Willy Geurts ter plekke om uit een zeer moeilijke hoek raak te schieten. Nadat de thuisploeg met een prachtig doelpunt van Berger langszij was gekomen, liet Ulrich Thychosen twee open kansen liggen zodat FC Winterslag fortuinlijk met 1-1 ging rusten.
Marc Steyaert lapte tot tweemaal toe een hoekschop van Paolo Lallo op de lat. Willy Geurts toonde vervolgens hoe het wel moest zodat R Antwerp FC weer op voorsprong prijkte. Acht minuten vóór tijd werd die evenwel teniet gedaan door Van Woerkum die een inzenden van Berger haarfijn in de verste hoek kopte.
(bron: Antwerp Clubblad (9) - 18/02/1979)

Van Woerkum
90' Eindstand 2-2 90'