0 4
11.01.1987

Na KSV Bornem - R Antwerp FC

KSV Bornem 0 - R Antwerp FC 4

Met twee doelpunten in elke helft maakte R Antwerp FC het verschil tegen een inspiratieloos KSV Bornem. Amper tweemaal kon de thuisploeg voor gevaar zorgen. De pogingen van Palmaerts en Lofombo werden tenietgedaan door Ratko Svilar.

Voor R.A.F.C. opende Berry van Aerle de reeks. Rond het halfuur volgde een sterkspelende Rony Van Rethy diens voorbeeld. Harry Cnops schoot op de vuisten van Custers. Nadien was het opnieuw Rony Van Rethy die opdreef. Harry Cnops geraakte uiteindelijk op het scoreblad, nadat invallersdoelman Van Roy voordien een eerste maal de spits in de weg stond (bron: onbekend - 12/01/1987).

Probleemloze oefenpartij voor rood-wit

Derdeklasser KSV Bornem kon niet één echte doelkans afdwingen. De tegenstander was een gemakkelijk hapje voor eersteklasser R Antwerp FC, dat met twee doelpunten in iedere helft probleemlooos de oefenwedstrijd won. Berry van Aerle na een persoonlijke poging en Rony Van Rethy na pas van Frans van Rooij hadden al voor een geruststellende 0-2 ruststand gezorgd (p.d.r. - bron: onbekend - 12/01/1987).

11 Harry Cnops

46' Mücher (uit)/
De Craen (in)

46' Piessens (uit)/
De Visser (in)

46' Werner De Bruyn (uit)/
Marc De Bruyn (in)

46' Van Eetvelt (uit)/
Gélémé Lofombo (in)

46' Custers (uit)/
Van Roy (in)

68' Abdellah (uit)/
Janssens (in)

8 Ronny Prins (uit)/
15 Thierry Pister (in)
46'

Berry van Aerle 0-1 17'
      Rony Van Rethy 0-2 36'
Ruststand 0-2
      Rony Van Rethy 0-3 56'
      Harry Cnops 0-4 80'
90' Eindstand 0-4 90'