Julien Mestdagh - Julien Caluwe
Toeschouwers: 4.500

Na KSV Waregem - R Antwerp FC

Antwerp Clubblad noteerde (29)

Zonder de geelgeschorsten Ruud Kaiser en Patick Ipermans bracht R Antwerp FC er aan de Gaverbeek niet veel van terecht. De thuisploeg verjongde haar elftal fel, maar beheerste desondanks de hele wedstrijd. De eerste helft was echter bepaald ondermaats.

Na de rust kregen de Bosuilen spoedig de kous over het hoofd. In amper vijf minuten tijd scoorden en Devos en Saelen, zodat het totaal onmondige R.A.F.C. tegen een onoverbrugbare 2-0 achterstand aankeek.

Zelfs een eerreddend doelpunt zat er niet in. Een kwartier voor tijd kreeg Willy Geurts weliswaar vrije doorgang na een misser van Carlos Deconinck, maar diens jongere broer Wim, in doel in de plaats van titularis De Jong, redde (Antwerp Clubblad-17 - 03/05/1980).

Saelen
90' Eindstand 2-0 90'