1 3
27.07.1986 Plaats: Sportcomplex Seminarie

Na Hoogstraten VV - R Antwerp FC

Hoogstraten VV 1 - R Antwerp FC 3

Hoogstraten VV heeft zich flink geweerd tegen een technisch beter R Antwerp FC dat een uur nodig had om op voorsprong te komen. De eersteklassers liepen na de rust tot 0-3 uit, in de slotfaze sloeg de thuisploeg nog energiek terug (v.h. - bron: onbekend - 28/07/1986).

Round-up Oefencampagne '86 (4)

Zelden hebben wij een ploeg tijdens een oefenwedstrijd er zo zien invliegen als Hoogstraten VV, een aardig wat sterkere tegenstrever voor de Great-Old dan de drie vorige 'zwakke broertjes'.

Bij de rust was de stand nog 0-0 na een evenwichtige eerste helft. Van Gestel trof in die periorde wel de zijstaak.

Halfweg de tweede helft ging VV Hoogstraten er fysiek onderdoor. R Antwerp FC liep op negen minuten tijd tot 0-3 uit na doelpunten van Francis Severeyns, Gunther Van Eyck en Mark Van der Linden (op penalty). De lokalen kwamen nog tot 1-3 dank zij... doelman De Fré die een terecht toegekende strafschop omzette. Naar het einde toe diende een attente Nicky Schippers een tweede lokaal doelpunt te verijdelen (Antwerp Clubblad-1 - 4/09/1986).

(bron: de pers & Antwerp Clubblad - 28/07/1986)

10 Mark Van der Linden

46' Van Assche (uit)/
Paul Verschueren (in)

46' Vermeiren (uit)/
Laureyssen (in)

70' Paul Verschueren (uit)/
Diels (in)

75' Mark Ceusters (uit)/
Govaerts (in)

9 Cisse Severeyns (uit)/
13 Gunter Van Eyck (in)
61'

5 Pascal Plovie (uit)/
14 Patrick Vermeiren (in)
70'

Cisse Severeyns 0-1 61'
      Sergio Gonzalez 0-2 66'
      Mark Van der Linden
(penalty) 0-3
70'
82' Kris De Fré (penalty) 1-3
90' Eindstand 1-3 90'