0 7
23.07.1986 Plaats: Gemeentepark

Na K Merksem SC - R Antwerp FC

Round-up Oefencampagne '86 (3)

Een uiterst zwak K Merksem SC stond bij de rust al 0-5 in het krijt na twee doelpunten van Mark Van der Linden en drie treffers van Harry Cnops.

Even na de hervatting scoorde Harry Cnops zijn vierde doelpunt van de middag (0-6) en lagen 'dubbele cijfers' voor het grijpen. Met nog een half uur te spelen vond Leon Nollet het welletjes. Hij verving gelijktijdig zijn twee aanvallers door Rudolf Wabra en Ronny Prins. Zonder ook maar één enkele spits (Severeyns was afwezig, Albert Van den Bergh was al na een kwartier gekwetst) kwamen de roodwitten nog tot weinig reëel doelgevaar. Thierry Pister kon tien minuten voor tijd de score nog opdrijven na een mooie persoonlijke actie (0-7) (Antwerp Clubblad-1 - 4/09/1986).

13 Gunter Van Eyck (in)
18'

10 Mark Van der Linden (uit)/
17 Ronny Prins (in)
58'

11 Harry Cnops (uit)/
14 Rudolf Wabra (in)
58'

Thierry Pister 0-7 80'
90' Eindstand 0-7 90'