Royal Antwerp FC Archive Website

Spelersprofiel

Naam: Mees
Voornaam: Victor
Geboortedatum: 26 januari 1927
Geboorteplaats: Schoten
Overleden: 11 november 2012
Nationaliteit: Belg
Positie: middenvelder
Fotograaf: Van Mechelen
Carrière
Aangesloten bij:
Kende met R. Antwerp F.C. slechts één club in zijn carrière van 1939 tot 1964.

Bij Antwerp van 1939 tot 1964

Debuut bij Antwerp:
Statistieken
SEIZOEN V C B E TOT D G R
1944-1945 6 0 0 0 6 0 (0) 0 0
1945-1946 1 34 0 0 35 1 (1) 0 0
1946-1947 1 36 0 0 37 0 (0) 0 0
1947-1948 4 29 0 0 33 0 (0) 0 0
1948-1949 1 30 0 0 31 1 (1) 0 0
1949-1950 3 30 0 0 33 1 (1) 0 0
1950-1951 2 31 0 0 33 2 (2) 0 0
1951-1952 3 28 0 0 31 5 (5) 0 0
1952-1953 4 26 0 0 30 1 (1) 0 0
1953-1954 3 30 0 0 33 0 (0) 0 0
1954-1955 4 28 5 0 37 3 (7) 0 0
1955-1956 2 30 4 0 36 5 (5) 0 0
1956-1957 6 30 0 0 36 2 (3) 0 0
1957-1958 5 29 0 1 35 3 (3) 0 0
1958-1959 4 28 0 0 32 3 (3) 0 0
1959-1960 5 21 0 0 26 3 (3) 0 0
1960-1961 3 29 0 0 32 0 (0) 0 0
1961-1962 7 30 0 0 37 2 (2) 0 0
1962-1963 9 26 0 0 35 3 (3) 0 0
1963-1964 7 29 3 0 39 1 (2) 0 0
Alle wedstrijden tonen      
V = vriendschappelijke wedstr. D = competitiedoelpunten
C = competitiewedstrijden () = tot. aant. doelpunten
B = bekerwedstrijden bvb G = gele kaarten
E = Europese wedstrijden R = rode kaarten
TOT = tot. aantal wedstrijden  
Opmerking
Int. palmares:
68 caps (1949-1960) + 3 goals,
eerste selectie: 2 jan. 1949 (Spanje 1-België 1),
deelnemer aan het WK in 1954,
laatste sel. 2 oktober 1960;

Pers. palmares:
bekerwinnaar 1955,
Gouden Schoen 1956,
landskampioen 1956-1957,
recordhouder aantal competitiewedstrijden bij dezelfde ploeg met 555 sel.

Werd in 2002 verkozen tot Antwerpspeler van de Eeuw.