1 5
11.08.1991 Plaats: Sportpark Dommeldal Zuid

Na R Antwerp FC - Veloc Eindhoven

Round-up Oefencampagne '91 (9)

Tegen de amateurs van Veloc Eindhoven, heeft R Antwerp FC zich aanvallend eens goed kunnen uitleven, nadat de ploeg tot dan toe slechts zeven doelpunten in acht oefenwedstrijden had gescoord.

Onder impuls van Kari Ukkonen die zich alleszins als de nieuwe 'patron' van de ploeg moet kunnen opwerpen, domineerden de roodwitten doorlopend. Via een afstandstreffer van Hans-Peter Lehnhoff na tien minuten en een 'volée-doelpunt' zeven minuten voor rusten van Czerniatynski, bereikte R Antwerp FC de rust met een voorsprong. En het had nog meer kunnen zijn, want Czernia miste in de 27' een penalty.

Vlak na de herneming dreef Alex Czerniatynski de voorsprong op tot 0-3. Veloc redde de eer in de 55', waarna de roodwitten verder uitliepen met treffers van Ronny Van Geneugden (op penalty) en Mario Krohm (Antwerp Clubblad-1 - 7/09/1991).

20 Ratko Svilar (in)
30'

9 Dragan Jakovljevic (uit)/
15 Nico Claesen (in)
46'

8 Rafaël Quaranta (uit)/
14 Ronny Van Geneugden (in)
46'

6 Hans-Peter Lehnhoff (uit)/
16 Ludo Geens (in)
46'

11 Alex Czerniatynski (uit)/
17 Mario Krohm (in)
60'

5 Rudi Smidts (uit)/
13 Rudi Taeymans (in)
60'

4 Geert Emmerechts (uit)/
12 Rony Van Rethy (in)
60'

20 Ratko Svilar (uit)/
19 Wim De Coninck (in)
60'

Hans-Peter Lehnhoff 0-1 9'
      Alex Czerniatynski 0-2 37'
Ruststand 0-2
      Alex Czerniatynski 0-3 46'
55' ??? 1-3
      Ronny Van Geneugden
(penalty) 1-4
66'
      Mario Krohm 1-5 73'
90' Eindstand 1-5 90'