R. Antwerp F.C. Cercle Sportif Fola Esch
8 2
11.03.1928 Plaats: Bosuilstadion

Na Royal Antwerp FC - Fola Esch (sur Alzette)

Met een slecht weder ging deze wedstrijd door. Slechts een duizendtal toeschouwers hadden er aan gehouden hunne jongens te komen aanmoedigen. Royal Antwerp FC wint den toss en speelt met wind af. Aan den 2en minuut opent Florent Van Mechelen reeds den scoor. Walter Collignon zorgt aan den 10en minuut voor nummer twee. Het spel is nu meer verdeeld. De Luxemburgers verkijken vele kansen. Aan den 32en minuut redt de linksbinnen van Fola Esch (sur Alzette) de eer. De rust is daar met 2-1 voor R.A.F.C. wat de spelverhouding juist weergeeft.

Na de thee treedt Florent Van Mechelen niet meer op. De Luxemburgers zijn baas. Aan den 18en minuut lukken ze den gelijkmaker. Twee minuten later weet Isidoor Frey de voorsprong opnieuw te geven aan R.A.F.C. Aan den 38en minuut net Charles Simons nummer vier, waarop hij zich laat verzorgen. Voor R.A.F.C weten Walter Collignon, Louis (Bob) De Deken, Walter Collignon en nogmaals Charles Simons de scoor op 8-2 te brengen. De scoor lijkt overdreven. De leiding was in zwakke handen.
(bron: GvA - historisch archief - 12/03/1928)

Geen elftal beschikbaar!

2' Florent Van Mechelen 1-0
10' Walter Colignon 2-0
      ??? 2-1 32'
Ruststand 2-1
      ??? 2-2 63'
65' Isidoor Frey 3-2
83' Charles Simons 4-2
85' Walter Colignon 5-2
87' Louis (Bob) De Deken 6-2
88' Walter Colignon 7-2
89' Charles Simons 8-2
90' Eindstand 8-2 90'