Rudi Lepoutre - Rudi Cammerman

Vierde official: Laurent Colemonts
Toeschouwers: 8.500

K Lierse SK krijgt meer dan het verdiende op de Bosuil
DEURNE - R Antwerp FC en K Lierse SK deelden na een matige wedstrijd met veel onderbrekingen de punten. Vooral de bezoekers mochten zich tevreden tonen met het gelijkspel. In 90 minuten slaagden ze er niet in om één enkele doelkans af te dwingen.

Walter Meeuws gebruikte zonder succes al het aanvallend potentieel dat hem ter beschikking staat. R Antwerp FC kwam wel enkele keren dicht bij een doelpunt, maar een tikkeltje geluk bij de afwerking ontbrak. Patrick Goots had twee keer bijna de winnende treffer aan de voet. Een eerste schot werd knap gered door doelman Deman. Bij de tweede poging zag de Antwerpspits de bal op de paal uiteenspatten.

Minuut per minuut
35' Ki-Hyeon Seol gaat door op de rechterflank, speelt Van Meir uit en bedient in het centrum Noureddine Ziyati. De Marokkaan besluit zwak in de handen van Deman.
39' Een laag schot van Alen Orman gaat naast.
45' Deman gaat plat op een poging van Bernt Evens.
55' Gunter Ribus gaat zijn kans. Deman pakt het schot.
60' Patje Goots knalt vanop de punt van de zestienmeter hard op doel, Deman heeft een knappe redding in huis.
77' Een volley van de ingevallen Bimbo Fatokun gaat over doel.
80' Patje Goots krijgt de beste kans van de wedstrijd voor de voet. De spits van R Antwerp FC strandt op de paal. De rebound is voor Gunter Ribus, maar hij besluit in het zijnet.

9 Jurgen Cavens

65' 26 Ki-Hyeon Seol (uit)/
15 Bimbo Fatokun (in)

76' 10 Noureddine Ziyati (uit)/
11 Sandro da Silva (in)

20 Carlos Alberto (uit)/
10 Oleg Veretennikov (in)
51'

9 Jurgen Cavens (uit)/
17 Stein Huysegems (in)
61'

19 Joe Spiteri (uit)/
20 Pedro Miguel Pepa (in)
69'

Noureddine Ziyati
      Axel Smeets
Patrick Goots
      Frank Leen
90' Eindstand 0-0 90'